De camping:

De camping

 

Wilt u Grenzeloos Genieten?!

Kom dan kamperen bij Boer Luc en Boerin Dineke en de kinderen bij Boerderij-Camping Grenszicht en proef, ruik en beleef het platteland!

In het neusje van Overijssel, aan de Duitse grens vindt u het plaatsje Radewijk. Heerlijk rustig in een uitgestrekte omgeving. Helemaal achterin het plaatsje Radewijk ligt Boerderij-Camping Grenszicht!
Een heerlijke camping met een gezellig sfeertje tegen de Duitse grens!

In de vakanties ideaal voor gezinnen met kinderen! Buiten de vakanties ideaal voor mensen die van Rust houden! Die willen genieten! Kom dus heerlijk nazomeren! Ook als u van fietsen houdt in Nederland of door de Duitse bossen!

Boerderij-Camping beschikt over ruime kampeerplaatsten voorzien van elektra (4 of 6 amp)  water en rioolaansluiting voor caravans, tenten en campers.

  

Informatie over het sanitair? klik hier!

De kampeerplekken zijn allemaal erg ruim en enkele plekken zijn gescheiden door hegjes van beuken. We hebben een heerlijk groot veld met prachtig zicht op de Duitse grens!
Daarnaast hebben we nog een klein veld met uitzicht op de paardenbak en de kinderboerderij.
En een klein veld met de stacaravans en twee plekken.
Voor de auto's hebben wij een ruime parkeerplaats. De auto's kunnen dus niet bij de caravan op het veld staan, tenzij strikt noodzakelijk. Echter bij aankomst en vertrek mogen de auto's wel even op het veld
(dit is ook op de foto's te zien).  Dit om erge beschadiging van de grasmat  en ongelukken met bijv. kinderen te voorkomen.
Op het grote veld is een grote speeltuin aanwezig met speeltractor, kabelbaan, tafeltennistafel, wipwap, draaimolen, schommel, zandbak en veerelementen.

Daarnaast kan men gebruik maken van het gratis pony rijden en verzorgen en het kijken en helpen bij het melken van de koeien of de kalfjes de fles geven. Ook kan er geknuffeld worden met alle andere dieren.

   

Vanaf de camping lopen ook verschillende fietsroutes die zowel door Nederland als door Duitsland gaan. Ook in de nabij gelegen bossen van Nederland en Duitsland kunt heerlijk fietsen of wandelen.
Op circa 500 meter van de camping kunt u heerlijk vissen bij de Radewijker Beek.
Ook uw hond is welkom op de camping, mits aangelijnd. U kunt de hond uitlaten aan de weg, buiten het terrein van de camping.

Ook zijn we erg campervriendelijk. We hebben een verharde camperplaats. Campers inclusief 2 personen overnachten bij ons voor een aantrekkelijke prijs! Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u ook Grenzeloos Genieten?!

Kom dan kamperen bij Boer Luc en Boerin Dineke en de kinderen bij Boerderij-Camping Grenszicht en proef, ruik en beleef het platteland!