Kamperen bij de Boer

Welkom op Boerderij-camping Grenszicht!

Boerderij-camping Grenszicht ligt in een landelijk zeer rustige omgeving aan een doodlopende weg, nabij de Duitse grens, op geringe afstand van de Duitse bossen, waar men heerlijk kan fietsen en wandelen. De camping ligt in het midden van de Dr. Picard route, die ook door Duitsland gaat (dus paspoort meenemen).

   
Soms maak je de gekste dingen mee! Hier is per ongeluk een koe ontsnapt!

Bij ons kunt u echt kamperen bij de boer want ons bedrijf is een melkveehouderij, wij melken ca. 55 melkkoeien. Ook hebben we jongvee, waaronder jonge kalfjes. En er is een kinderboerderij met hangbuikzwijn, pony's, geitjes, kippen, konijnen en poezen.
Men mag meehelpen met het verzorgen van de dieren, ook mag men mee op de tractor en kijken naar het melken van de koeien, en kalfjes de fles geven.

Kinderen kunnen gratis pony-rijden  in de buitenmanege. Ook kunnen zij gratis gebruik maken van de skelters, trampoline, speeltuinen met zandbak, echte speeltractor en tafeltennistafel. In de mei, zomer en herfstvakantie wordt elke woensdag een springkussen opgezet.

Kamperen bij de Boer doe je goed bij Boerderij-Camping Grenszicht!
Tot ziens!

Open van 31 maart t/m 15 november
Aankomst vanaf 14.00 uur
Vertrek vóór12.00 uur

Indien u lid bent van SVR, dient u een geldig lidmaatschapspasje te laten zien.
Indien u geen lid bent van de SVR kunt u voor slechts €10,00 per kalenderjaar bij ons lid worden. U kunt gelijk profiteren van de voordelen van de SVR.

Boerderij-Camping Grenszicht is een SVR camping en gaat ook altijd naar de vier vakantie beurzen van de SVR!
U kunt ons dus gezien hebben op een van deze beurzen. Wij staan altijd in Sallandse klederdracht zoals die hier vroeger gedragen werd!