Stageplekken:
Op onze zorgboerderij hebben we ook stageplekken. Dit vanuit verschillende opleidingen zoals SPH, agogisch werk, helpende zorg en welzijn, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, jeugdzorg etc.

Wij hebben hiervoor een Calibris erkenning.                                                                  

Daarnaast zijn ook stagiairs welkom vanuit andere relevante opleidingen, te denken valt aan Melkveehouderij, dierverzorging, begeleider zorgbedrijf,etc.

Grenszicht is ook een Aequor leerbedrijf.  

Ook leerlingen van een middelbare school zijn welkom voor snuffelstages en/of maatschappelijke stages

Een stagiair krijgt hier veel ruimte voor het maken van zijn of haar opdrachten.Belangrijk vinden we een eigen inbreng en enige zelfstandigheid van de stagiairs. Daarnaast is het ook belangrijk dat iemand bepaalde kennis en liefde heeft voor dieren en het buitenleven en dit ook over kan brengen aan de deelnemers. Voor meer informatie over een stageplek kun je contact opnemen met Mariëlle 

Vrijwilligers:

Naast stageplekken hebben we ook plek voor vrijwilligers. Lijkt het je leuk om onze kinderen een leuke dag te bezorgen en gezellige dingen met hen te doen? Dan is dit misschien de ideale vrijwilligersbaan voor je!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariëlle

Stagiaires en vrijwilligers zijn vooral nodig op de zaterdagen. Dit kan zowel elke zaterdag of 2 x per maand of 1 x per maand. In overleg is er veel mogelijk!