Activiteiten

Onze cliënten helpen mee met alle voorkomende werkzaamheden. Deze zijn zeer divers.
Van het verzorgen en voeren van alle dieren tot het onderhouden van weilanden en het erf.
Ook wordt er gewerkt in onze moes- en fruittuin en verkopen wij onze eigen producten zoals brood, melk, boter en eieren en verschillende kranten aan campinggasten. Er worden verschillende taken uitgevoerd wat betreft het camping gebeuren.

Ook is er natuurlijk tijd voor vermaak en plezier op onze boerderij. Op onze boerderij werken wij seizoensgebonden. Dat betekent dat we knutselen met spullen die bij dat seizoen horen. Te denken valt aan werkjes rond de lente, zomer, herfst en winter. Zo maken we in de winter bijvoorbeeld eigen vetbollen voor de vogels of rijgen we pinda's aan een lang koord.

Er is ook tijd om te spelen in de gezonde, frisse buitenlucht. Zo zijn er skelters waar de kinderen mee kunnen crossen en kunnen ze spelen in het stro en in de speeltuin of springen op de trampoline.

De kinderen kunnen ook paardrijden. Dat houdt in dat ze de pony eerst zelf gaan verzorgen en borstelen. Daarna krijgen ze een les onder begeleiding van Mariëlle.

 

trefwoorden: hardenberg, radewijk,  zorgboerderij, logeerhuis, PGB, ASS, autisme, autisme hardenberg opvang, zorgboerderijen, logeeropvang, logeerweekend, dagbesteding,  logeervakantie, dagbesteding, zorgboeren.nl,  pdd nos, pdd-nos, pddnos, adhd, kinderen, weekendopvang, langdurig verblijf, verblijf, naschools, logeren, logeergezin, opvang, autistisch, weekend, vakantieopvang, hardenberg, grenszicht, radewijk, overijssel, omgeving van hardenberg, ommen, opvang in hardenberg,